Fornøyde foreldre

Hvert år gjennomfører Espira en foreldreundersøkelse.

I denne undersøkelsen får vi tilbakemeldinger fra foreldrene på hva som er bra med barnehagen, og hvordan vi kan utvikle oss til å bli enda bedre.

Vi er stolte over å kunne si at mange foreldre er svært fornøyde med våre barnehager. I gjennomsnitt hadde våre barnehager i år en score på 5,35 av totalt 6 mulige!

Bildeserie02

Nedenfor har vi plukket ut noen svar på spørsmålet «Kan du si litt om hva ved Espira Kløverenga du er mest fornøyd med?»

 • Liker følelsen av at mitt barn er spesielt og viktig. Imponert over hvilke temaer som tas opp, og hvordan det arbeides med disse. For eksempel kroppen vår og intimgrenser.
 • Hyggelige og flinke ansatte, samt en dyktig og faglig oppdatert leder. Flott uteområde med fine turmuligheter. Gjør mange spennende aktiviteter for barna og tar barna på alvor.
 • Spireportalen er et fantastisk verktøy for å kunne følge mitt barn gjennom dagen. Barnet lærer mye og blir utfordret på alle områder. Barnehagen tilpasser seg fortløpende og legger til rette så barna får videreutvikle sine interesser.
 • Overordnet fokus på at barna skal ha en trygg og god start på oppveksten gjennom årene sine i barnehagen. Fagplaner og læring all ære (hvilket dere også er drivende dyktige på), men det viktigste for meg som forelder er at jeg vet at barnet mitt blir tatt godt vare på mens jeg er på jobb hver dag. Det er jeg overbevist om at er tilfelle i Espira Kløverenga, og nå har vi hatt barn innom alle avdelingene. Vi er fornøyde med dere alle sammen!
 • Er veldig fornøyd med kommunikasjon hjem/barnehage, og spesielt Spireportalen.
 • Jeg opplever at mitt barn får en utrolig varm velkomst hver dag han møter i barnehagen. Personalet er alltid smilende og klare til å imøtekomme oss.
 • Fokus på kunnskapsområdene. Måten de inkluderer oss i barnas hverdag med bildeserier og gode rapporter ved dagens slutt. Kjempetrivelige ansatte. Barnet mitt snakker masse om store og små i barnehagen, så jeg skjønner at han stortrives. Liker at de har «salen» å få løpt fra seg på, lekt i ribbeveggen og få ut energien når de for eksempel ikke kan være ute. Barnet mitt elsker «salen».
 • Først og fremst er vi mest opptatt av at barnet vårt har det bra i barnehagen. Trygg, blir sett for den han er, sitte på et fang og få en klem om han vil. Få være seg selv! Det klarer den fine gjengen som er på Tusenbein. Takk for det! Hverdagen er fylt med nye opplevelser og erfaringer som gjør at vårt barn er i utvikling hver dag. Han lærer noe om seg selv og andre, kognitivt og emosjonelt. Dette er Espira Kløverenga fantastisk gode på!
 • Alle kjenner alle godt. Både barn og voksne, store og små, på tvers av avdelingene!
 • Gode planer for læremåter! Variert og spennende!
 • De engasjerte menneskene som jobber der, og hvor flinke de er til å se hvert enkelt barn. Dette er utrolig viktig!
Personvern og cookies